villa layout - Sungai Tinggi Beach Villa

Villa layout

Sungai Tinggi Beach Villa has been designed to optimise its extraordinary beachfront setting and ocean views.  A large open-sided living pavilion fashioned after a traditional Balinese wantilan (village meeting hall) forms the villa’s social hub.  To the left is the master bedroom pavilion (where a lounge can double as an additional bedroom).  To the right, a two-storey building contains three guest bedrooms and across the gardens, privately positioned to face a small river and the ocean, is a delightful two-bedroom guesthouse with its own plunge pool. Set well back from the living and dining pavilions is a chef’s kitchen and staff service area.  In between, a path leads to the full-size tennis court (shared with a neighbouring villa).

Amongst the lush gardens is an 18-metre swimming pool and sundeck and a private coconut grove, complete with large tiled balé pavilion, that makes an idyllic wedding venue.